Kerk Conferentie "Sterke Kerk" 2021

De conferentie voor kerkleiders, voorgangers, raadsleden of leiders van teams.
Onderzoek met je team
de roeping die jouw kerk relevant maakt: de opdracht van Jezus, de gemeenschap van Gods kinderen en zorgzaamheid voor de maatschappij.
Waarvoor staat jouw specifieke kerk? En correspondeert dat met je structuur, de vormen en de woorden die je gebruikt? Church Map is een tool die je helpt om integraal kerk te zijn, te doen waar je voor staat, je focus te houden en je helpt ‘nee’ te durven zeggen.
Hoe kun je kerkzijn vanuit Gods waarden, als je niet meer kunt doen wat je altijd deed?
Wat zou jouw kerk moeten doen om (weer) krachtig te worden? Hoe kun je ongelimiteerd Bijbels dromen over de ideale werkelijkheid van je kerk en die droom een stapje dichterbij brengen.

Om je bij bovenstaande vraagstukken te steunen houdt KerkvoorNu in het najaar de Kerk Conferentie Sterke Kerk. We zijn zelf kerk, we snappen waar je doorheen gaat. Laten we opnieuw de kracht van de kerk ontdekken.
De dag is zo ingedeeld dat je met je eigen team tijdens de conferentie door kunt denken over kerk zijn. Maak er een teamdag van!
Natuurlijk ben je ook van harte welkom als je alleen komt.

Vragen? Neem contact met ons op.

De conferentie is voor jou en je team als je je herkent in de onderstaande termen:

Kerkleiders Ontwikkeling Scholing
Kerkleiders Ontwikkeling Workshop